User Info
No avatar Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
March 28, 2020, 11:25:30 AM


Anime Stash Community Forum  |  The Lounge  |  Other Languages  |  Malaysian Forums  |  Topic: Malaysian only !
Pages: [1] 2 3 4 ... 9

Author Topic: Malaysian only !  (Read 24466 times)
mak
来賓 (Raihin)
*
Offline Offline

Posts: 63


Malaysian only !
« on: July 16, 2012, 09:35:09 AM »


   

  Memandangkan skang ni forum kita ni ada krisis dan akupun tenet slow. Nak membantu,tapi encoding satu vid pun amik masa satu hari undecided
   So,aku nak recomend kat korang alternatif nk donlod kalu korang tgh sesak  grin Mungkin ada yg dah tau,mungkin ada yg belum...aku rekomen korang cari anime yg korang nak kat 'syok.org'. More specific - http://www.syok.org/new/showthread.php?146-Anime-Index-List!
p/s: 1.Kalu post ni langgar rule gtau aku  embarassed
       2.Aku nak SANGATx2 citer usagi drop movie. Sapa2 ada link meh kongsi dgn aku  smiley


       3.Aku sayang animestash,tempak lepak aku...muahahaha  cheesy

Ehem2,apalagi..komenla 

Logged

Peace No War <3
qistandre
If my smile is not enough, then take my warm heart away ^_^
先輩 (Senpai)
***
Offline Offline

Posts: 3702


give me your best smile <3 <3


Re: Malaysian only !
« Reply #1 on: July 18, 2012, 09:34:45 AM »

ape kabo mak.. sonoknya ada org baru bukak forum.. kita kekurangan geng Malaysia kat sinih, balik2 org samer je yg muncul kat forum grin

bagusla ad yg aktif cam ko nih.. xder salahnya nk longsi laman web lain, ak xraser ia langgar praturan, lgipun web stash ni pun dasarnya adalah "leecher" so, leecher sama leecher xkan nk berkira pun ^_^

kalu ko rajin coding, bagus gak sbb stash tgh kurg maintainer tuk siri2 dlm nih, byk siri brmasalah sbb akaun maintainer asyik kena gantung..

pasal usagi drop, ak xpenah tgok.. ak taw citer dia BEST tp xder kesempatan nk layan lagi, so sorry xleh nk borak dgn ko >.<

skali lagi ak nk alu2kan ko dlm group kami, thanks sbb bukak forum BM bru.. forum yg lain dah "mati" sbb xramai sgt geng Malaysia dtg lepak hehhee
Logged

mak
来賓 (Raihin)
*
Offline Offline

Posts: 63


Re: Malaysian only !
« Reply #2 on: July 18, 2012, 04:55:58 PM »

Hahaha,org lama ker qistandre Wink
Aku malas nak coding,lambat sgt...laptop cikai. Aku biarkan pada yg pakar Tongue
Pasal usagi drop tu..aku berminat sbb pelakon dia (lelaki dewasa) byk berlakon citer best...x sangka pulak citer ni best.Contoh: Detroit metal city,Norwegian Wood,Gantz..etc. Lagi membuak la aku nak cari citer nie  grin
Lupa lak,thanx mengalu-alukan kedatangan aku  embarassed Aku saja je bukak forum sbb aku nak cari info mana nak cari citer usagi drop tu. Kalu hg ada mana2 site hg prefer cari movie atau anime..maila kongsi  cheesy
Logged

Peace No War <3
momijirain
後輩 (Kohai)
***
Offline Offline

Posts: 734


Byakuya-sama ♥ w ♥


Re: Malaysian only !
« Reply #3 on: July 18, 2012, 05:49:13 PM »

welcome welcome
ehehe, bestnye name
teringat kat mak aku
Logged

"Show class, have pride, and display character. If you do, winning takes care of itself."

-Kuchiki Byakuya
mak
来賓 (Raihin)
*
Offline Offline

Posts: 63


Re: Malaysian only !
« Reply #4 on: July 19, 2012, 01:34:46 AM »

Lol momijrain ~,~
Aku malas nak pikir nama..bantai je.Hahahaha
Logged

Peace No War <3
qistandre
If my smile is not enough, then take my warm heart away ^_^
先輩 (Senpai)
***
Offline Offline

Posts: 3702


give me your best smile <3 <3


Re: Malaysian only !
« Reply #5 on: July 20, 2012, 02:00:03 AM »

lama la jugak, cuma baru2 nih jer ak aktif forum, sebelum nih ak dLoad jer kt stash nih XD
meh ler lepak2 kat forum2 yg lain.. geng2 stash yg lain baik2 blake Smiley

@oba-Ji, uits.. ader lg ko.. lama xnampak, sibuk ke?

bila oba-Ji sebut MAK baru perasan, ha'a la.. teraser mcm panggil MAK... rindu2 T_T
Logged

momijirain
後輩 (Kohai)
***
Offline Offline

Posts: 734


Byakuya-sama ♥ w ♥


Re: Malaysian only !
« Reply #6 on: July 20, 2012, 07:12:53 AM »

sibuk.. yup, sibuk la...
online pun cari info je besenye ‎( ¬□¬)
Logged

"Show class, have pride, and display character. If you do, winning takes care of itself."

-Kuchiki Byakuya
qistandre
If my smile is not enough, then take my warm heart away ^_^
先輩 (Senpai)
***
Offline Offline

Posts: 3702


give me your best smile <3 <3


Re: Malaysian only !
« Reply #7 on: July 20, 2012, 11:01:34 AM »

sibuk.. yup, sibuk la...
online pun cari info je besenye ‎( ¬□¬)
skang kan cuti sem, rileks ler.. ko tak cuti ke?
Logged

mak
来賓 (Raihin)
*
Offline Offline

Posts: 63


Re: Malaysian only !
« Reply #8 on: July 20, 2012, 03:41:24 PM »

skang kan cuti sem, rileks ler.. ko tak cuti ke?
Patutla pasar jumaat aku pi barang habis cepat. Aku ingat nak beli sate,x sampai pukul 6pm dah abis ~.~
Logged

Peace No War <3
qistandre
If my smile is not enough, then take my warm heart away ^_^
先輩 (Senpai)
***
Offline Offline

Posts: 3702


give me your best smile <3 <3


Re: Malaysian only !
« Reply #9 on: July 20, 2012, 11:43:17 PM »

Patutla pasar jumaat aku pi barang habis cepat. Aku ingat nak beli sate,x sampai pukul 6pm dah abis ~.~
buln ramadhan memang ar mcm tuh, brg cpat abih.. pasar mana ko pergi mak? cpt tul abih makanan..
Logged

momijirain
後輩 (Kohai)
***
Offline Offline

Posts: 734


Byakuya-sama ♥ w ♥


Re: Malaysian only !
« Reply #10 on: July 21, 2012, 02:40:25 PM »

skang kan cuti sem, rileks ler.. ko tak cuti ke?
sebab cuti sem la aku muncul balik kat sini, huahuahua
Logged

"Show class, have pride, and display character. If you do, winning takes care of itself."

-Kuchiki Byakuya
qistandre
If my smile is not enough, then take my warm heart away ^_^
先輩 (Senpai)
***
Offline Offline

Posts: 3702


give me your best smile <3 <3


Re: Malaysian only !
« Reply #11 on: July 22, 2012, 08:12:23 AM »

mana MAK nih?
lama xder?
Logged

momijirain
後輩 (Kohai)
***
Offline Offline

Posts: 734


Byakuya-sama ♥ w ♥


Re: Malaysian only !
« Reply #12 on: July 22, 2012, 08:14:36 AM »

die gi pasar, hahaha
Logged

"Show class, have pride, and display character. If you do, winning takes care of itself."

-Kuchiki Byakuya
qistandre
If my smile is not enough, then take my warm heart away ^_^
先輩 (Senpai)
***
Offline Offline

Posts: 3702


give me your best smile <3 <3


Re: Malaysian only !
« Reply #13 on: July 22, 2012, 08:19:42 AM »

hahhaaaa

mesti dia tggu pasar bukak, takut abih sate, xsempat nk beli..
Logged

momijirain
後輩 (Kohai)
***
Offline Offline

Posts: 734


Byakuya-sama ♥ w ♥


Re: Malaysian only !
« Reply #14 on: July 22, 2012, 08:20:47 AM »

uih, bahaye beli sate awal2 camni xD
Logged

"Show class, have pride, and display character. If you do, winning takes care of itself."

-Kuchiki Byakuya

Pages: [1] 2 3 4 ... 9  
Anime Stash Community Forum  |  The Lounge  |  Other Languages  |  Malaysian Forums  |  Topic: Malaysian only !
Jump to:  



Login with username, password and session length

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
© 2005 animestash.info | Site Disclaimer