User Info
No avatar Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
March 28, 2020, 11:57:25 AM


Anime Stash Community Forum  |  The Lounge  |  Other Languages  |  Malaysian Forums  |  Topic: Kafe Pembunuh Upahan (Malaysia Lobby)
Pages: 1 ... 118 119 120 [121]

Author Topic: Kafe Pembunuh Upahan (Malaysia Lobby)  (Read 181858 times)
zehe
オタク (Otaku)
**
Offline Offline

Posts: 50


Re: Kafe Pembunuh Upahan (Malaysia Lobby)
« Reply #1800 on: October 19, 2019, 04:42:15 AM »

DHK ni rasenye last member yang masih aktif upload anime. Aku ingat lagi zaman kegemilangan site ni time ramai uploader/encoder/member masih aktif mcm skyfish, val gaav, raizu, ein, aki dan byk lagi. time tu mmg tak lekang shoutbox, ade je org komen. cerita pon mmg x putus. event tahunan mcm vote best anime/banner event seriusly mmg meriah gler. kalau DHK pon bersara rasenye site ni tinggal kenangan dan dah boleh masuk muzium. panjang pulak aku merepek. haha.  

cry  cry  cry
« Last Edit: October 19, 2019, 04:44:34 AM by zehe » Logged
qistandre
If my smile is not enough, then take my warm heart away ^_^
先輩 (Senpai)
***
Offline Offline

Posts: 3702


give me your best smile <3 <3


Re: Kafe Pembunuh Upahan (Malaysia Lobby)
« Reply #1801 on: December 07, 2019, 03:51:25 PM »

pengasas forum ni, Sandy pun dah lama left group hahaha.. tinggal kita jer Zehe yang masih gelak2 dlm forum berhantu nihhh

geng lama otai2 dah ada life sendri.. dulu memang havoc dan happening giler sini. ingat lagi, dulu abih kelas mesti lepak bukak site ni sebab ramai member. macam2 topic dan anime boleh di bualkan. sekarang ni dah macam titanic. tggu karam. sedih gak memikirkan site nih. geng pun dah lupus dah.

zehe.. ko jgn tinggal aku weh. jenguk2 lah forum sunyi sepi kita nih...
Logged

zehe
オタク (Otaku)
**
Offline Offline

Posts: 50


Re: Kafe Pembunuh Upahan (Malaysia Lobby)
« Reply #1802 on: January 24, 2020, 04:26:33 AM »

haha. ade lagi ni. post tahun baru lah katakan. walau dah nak masuk bulan 2. dah masuk dekad baru. bertahan lagi site nih. kalau ikut timeline 2005 site disclaimer dkat bawah ni. dah 15 tahun website nih. kalau ade anak dah tingkatan 2 wei.
Logged
qistandre
If my smile is not enough, then take my warm heart away ^_^
先輩 (Senpai)
***
Offline Offline

Posts: 3702


give me your best smile <3 <3


Re: Kafe Pembunuh Upahan (Malaysia Lobby)
« Reply #1803 on: January 29, 2020, 01:16:56 PM »

zeheeee...... I miss youuuuu... hoiiii ingat dah left group dah huhuhuhuhuhuhuuuuuuu



 undecided undecided undecided 15 tahun dahhhh.. mak aihhhh.. lamaa wehhh. zehe rasa mcm chat ni dah jadi chat peribadi kita haha seekor manusia tiad a menjengah melainkan kita berdua. apa cer 2020?

kerja okey?
love okey?
duit okay?
keta okay?
makan okay?

 *gone* *opsmoke*
Logged

zehe
オタク (Otaku)
**
Offline Offline

Posts: 50


Re: Kafe Pembunuh Upahan (Malaysia Lobby)
« Reply #1804 on: February 15, 2020, 09:07:23 AM »

tak left lagi group ni. ade je singgah sekali skala. site ni lah yg byk membantu dulu. walaupon nampak gayanya dah sampai detik-detik terakhir site nih. hmmm....

dem. sedih plak rasenye. walau dulu hanyalah ghost member.

Logged
qistandre
If my smile is not enough, then take my warm heart away ^_^
先輩 (Senpai)
***
Offline Offline

Posts: 3702


give me your best smile <3 <3


Re: Kafe Pembunuh Upahan (Malaysia Lobby)
« Reply #1805 on: March 02, 2020, 09:06:39 AM »

dulu aktif gak lepak borak2 dgn members sini.. lepas tu semua senyap dah.. sedih ah.. zehe ko dtg selalu eh jenguk aku kat sini
Logged


Pages: 1 ... 118 119 120 [121]  
Anime Stash Community Forum  |  The Lounge  |  Other Languages  |  Malaysian Forums  |  Topic: Kafe Pembunuh Upahan (Malaysia Lobby)
Jump to:  



Login with username, password and session length

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
© 2005 animestash.info | Site Disclaimer