User Info
No avatar Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
March 28, 2020, 11:50:48 AM


Anime Stash Community Forum  |  The Lounge  |  Other Languages  |  Malaysian Forums  |  Topic: Anime paling hot!
Pages: [1] 2 3 4 ... 10

Author Topic: Anime paling hot!  (Read 35874 times)
naj
新米 (Shinmai)

Offline Offline

Posts: 16


Anime paling hot!
« on: May 25, 2006, 07:29:17 AM »

hello! saya rasa anime yang paling hangat di malaysia sekarang ni ialah bleach, naruto, fate stay night, school rumble, elfen laid, and fmp. korang pulak camne? korang rasa anime apa yang paling orang nak tengok kat malaysia.
Logged
jifat2cool
新米 (Shinmai)

Offline Offline

Posts: 4


Hurey!!


Re: Anime paling hot!
« Reply #1 on: May 25, 2006, 11:28:14 AM »

 :mrgreen:

hehehe aku tak tau laaa sbb aku bukan kat mesia skang nih... tapi aku memang caye laaa bdk2 kat mesia minat naruto, bleach, school rumble tuuu... aku pun tengah wat koleksi anime nih.. boring2 leh layan ahakkk!!!
Logged
Doom_Star
新米 (Shinmai)

Offline Offline

Posts: 62


Re: Anime paling hot!
« Reply #2 on: October 22, 2006, 04:26:06 PM »

anime paling hot kat m'sia skrg memanglah naruto dan initial d sebab disiarkan kat TV3 dan 8TV........
disukai ramai pulak juga...........
Logged
chaos5869
新米 (Shinmai)

Offline Offline

Posts: 35


Re: Anime paling hot!
« Reply #3 on: November 02, 2006, 01:32:05 PM »

Naruto.......... I think yes..... School Rumble... erm I think no...
 Cause it didnt aired in Malaysia.. Most of them dont know the title.

But school rumble is of of my favs! :mrgreen:
Logged
jae joong

Offline Offline

Posts: 1


Re: Anime paling hot!
« Reply #4 on: December 21, 2006, 04:51:32 AM »

aku rasa anime yg pling popular ilh naruto,initial d,mirumo de pon,detective conan,death note
Logged
D_Darkness
来賓 (Raihin)
*
Offline Offline

Posts: 368


Ex...calipur...?!


Re: Anime paling hot!
« Reply #5 on: December 21, 2006, 07:27:49 AM »

Aku rasa yg plg popular ialah naruto, dragonball, full metal alchemist, death note, initial d, dan bleach.
Logged

ntah
新米 (Shinmai)

Offline Offline

Posts: 21



Re: Anime paling hot!
« Reply #6 on: July 04, 2007, 01:45:43 AM »

yup^^
kebanyakannya naruto,bleach etc tp skarang ni byk anime disiarkan tgh² malam macm meloncholy of haruhi suzumiya,basiliskkat ntv7, 2 x masuk lg chanel animax.
Logged
Wasabi
Legendary Girl A
来賓 (Raihin)
*
Offline Offline

Posts: 223


Comicket!


Re: Anime paling hot!
« Reply #7 on: July 06, 2007, 02:48:53 AM »

Eh? Melancholy disiarkan pada tengah malam?
Logged

ntah
新米 (Shinmai)

Offline Offline

Posts: 21



Re: Anime paling hot!
« Reply #8 on: July 12, 2007, 04:30:02 AM »

Eh? Melancholy disiarkan pada tengah malam?

ha ah,tp sub die x brapa baik.aku x brapa pasti malam apa tapi dalam hari khamis ke sabtu kalau x silap la.
Logged
LeonLanford
ni~doresu
浪人 (Ronin)
神様 (Kami)
*
Offline Offline

Posts: 17636


ni~doresu


WWW
Re: Anime paling hot!
« Reply #9 on: August 14, 2007, 06:17:54 PM »

wah ada haruhi tengah malam grin
Logged

ntah
新米 (Shinmai)

Offline Offline

Posts: 21



Re: Anime paling hot!
« Reply #10 on: August 15, 2007, 07:16:39 PM »

wah ada haruhi tengah malam grin

yup^_^tapi sekarang dah tamat.
Logged
xfadzx
後輩 (Kohai)
***
Offline Offline

Posts: 142



Re: Anime paling hot!
« Reply #11 on: August 16, 2007, 01:06:31 AM »

la dah abis ke meloncholy of haruhi suzumiya
lepas ni tukar dgn anime ape lak agaknye cheesy
Logged
LeonLanford
ni~doresu
浪人 (Ronin)
神様 (Kami)
*
Offline Offline

Posts: 17636


ni~doresu


WWW
Re: Anime paling hot!
« Reply #12 on: August 16, 2007, 05:05:02 AM »

malay asik ya.. disini anime yang tayang jaman dulu pula.. sudah outdate grin
Logged

ntah
新米 (Shinmai)

Offline Offline

Posts: 21



Re: Anime paling hot!
« Reply #13 on: August 16, 2007, 09:59:45 PM »

la dah abis ke meloncholy of haruhi suzumiya
lepas ni tukar dgn anime ape lak agaknye cheesy

ntah,aku dah lama tak tengok.tapi hari sabtu diorang siar basilisk.
Logged
kaw kaw chapdong
anime+Jdrama=japanese
オタク (Otaku)
**
Offline Offline

Posts: 109


harima kenji


Re: Anime paling hot!
« Reply #14 on: September 30, 2007, 08:25:35 PM »

anime paling hot??? mestilah yang disiarkan kat TV sama ada kat tv3, ntv7, 8tv dan animax (astro)...

anime yg diterjemah ke BM sikit sangat. kalau beli dvd anime kat kedai, dia punya subtitle bm punyalah merapu... tak bleh nak layan langsung... aku akan tukar subtitle english terus... bodo punya translator, bangang!!!

anime yg best bagi aku:
1. school rumble
2. elfen lied
3. claymore

butuh daa... semua yg aku list kat atas mana ada sub bm... haramjadah!!! semuanya in english, nak tunggu bm punya sub bila? 2-3 tahun lagi bai!! mujurla bapak aku suruh aku masuk kelas BI, kalau tidak aku jadi bodoh anime...

okla cakap banyak2 nanti karang korang band aku pulak... tapi apa yg aku cakap tu betul2 belaka ye dak???
Logged


my harima kenji sig and avatar are specially designed by Darklsins

Pages: [1] 2 3 4 ... 10  
Anime Stash Community Forum  |  The Lounge  |  Other Languages  |  Malaysian Forums  |  Topic: Anime paling hot!
Jump to:  



Login with username, password and session length

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
© 2005 animestash.info | Site Disclaimer